DIY with JENNY

lauantai 28. helmikuuta 2015

Naurettavan helppo DIY käsi- ja vartalokuorintamömmö

Mulla on tapana tehdä joululahjaksi oman ja avokin suvun naishenkilöille sekä joillekin kavereille itse jotain kauneuteen tai ihonhoitoon liittyvää. Parisen vuotta sitten tehtailin muutaman tällaisen käsi/vartalokuorintamömmön (no joo tää "mömmö" ei ehkä ole mikään maailman imartelevin sanavalinta, mutta en millään keksi muutakaan :D), jonka ajattelin nyt jakaa teidän kanssanne. :) Itse kaikenlaisten käsitöiden harrastajana arvostan aina kaikkea itse tehtyä ja mielestäni sellaiset ovat parhaimpia lahjoja! Nyt on joulu jo mennyt, mutta tämä nyt ei ole niin jouluinen juttu, etteikö sitä voisi tehdä muulloinkin lahjaksi tai vaikka ihan itselleen.Tätä siis hierotaan käsiin ja/tai vartalolle ja huuhdellaan pois. Jää ihanan pehmeä iho. :) Vastaavaa voi kokeilla tehdä hienojakoisemmasta sokerista tai suolasta kasvoille, normaali sokeri on vähän turhan karkeaa herkälle kasvojen iholle.


Tämä on niin helppo tehdä, että ihan naurattaa. Ohje tulee kaikeessa yksinkertaisuudessaan tässä:Ja minä käytin purkittamiseen ja etiketöintiin:


Noin! Homma on niinsanotusti purkissa! (Vitsi oli omakeksimä) Muista tietenkin mainita purkissa myös tärkein, tuote on itsesi tekemä ;)Koordinaatit tarvikkeiden hankkimiseen:

Mömmö:

Eteeristä öljyä saa esim Ruohonjuuresta, itselläni tämä Frantsilan sitruunan tuoksuinen öljy.

Elintarvikeväri on tähän ehkä jo vähän hifistelyä, mutta jos haluaa mömmöön väriä, elintarvikeväriä saa ainakin apteekeista. Sen annostelun suhteen kannattaa olla tarkkana, jos sitä on liikaa, se voi värjätä ihoa.

Baby Oilia olen ostanut Tokmannilta, saa myös tavarataloista ja no kaikkialta varmaan mistä saa vaippoja sun muuta vauvatarviketta.


Pakkaus:

Tarrapaperi on jostain itselleni kulkeutunut, vastaavaa voi ostaa esim kirjakaupasta, olettaisin, että askartelukaupoista saa myös. Jos et luota oman vapaan kätesi taiteelliseen kykyyn etiketin designissa, Voit tulostaa etiketin tarrapaperille (tässä tapauksessa muista tarkistaa, että paperi soveltuu tulostamiseen).

Lasipurkkeja ei ole hankala löytää. Tuollaisia pieniä hillopurkkeja myydään esim. tavarataloissa, Prismoista sun muista, joistain sisustusliikkeistä...  Nämä kuvissa näkyvät ovat jostain perus mitä-et-täältä-löydä-et-tarvitse-romukaupasta.

Naru käsityöliikkeestä, leimasimet Granitista.Äitini on jo kahteen otteeseen palauttanut tyhjän purkin ja toivonut siihen täytettä :D, eli ilmeisen tykätty lahja ollut meillä päin ;)

Terkuin
Jenny

2 kommenttia: