DIY with JENNY

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Partsin kasvojenkohotus

Mä olin niin lopen kyllästynyt noihin vanhoihin parveketuoleihin. Yritin vähän ehdotella tuolle siipalle, että josko ostettais uudet tuolit. Sain kuitenkin pihimmän puoleiselta mieheltä täystyrmäyksen mun tuolinvaihtoideaan, mutta sain neuvoteltua uudet päälliset!


En välttämättä halunnut ostaa uusia valmiita päällisiä, vaan aloin ideoida jotain räsymattotyylistä vähän pirtsakkaampaa ja hauksempaa päällistä tuoleihin. Ihan pari päivää koko ajatuksen saannin jälkeen äitini soitti, että nyt olis sellasia ohuita pienehköjä räsymattoja Askossa hintaan 3 kpl kympillä. Minäpä tästä vinkistä innostuneena painelin Askoon ja ostin neljä räsymattoa.


 Ompelin kalalangalla kaksi mattoa yhteen:


Ja sitten vähän silmämääräisesti mallaillen taitoin toisesta päästä sopivasta kohdasta maton ja ompelin reunoista yhteen, siitä tuli tuollainen taskuJa sitten vaan pujotin koko komeuden tuolin päälle. Jätin vanhat pehmusteet tuonne alle, niin on vähän mukavammat oltavat takalistolla noissa istuskella :)


Kiinnitin tuonne selkänojan ja istumaosan taitoskohtaan narut joilla kiinnitin päällisen tuoliin, niin pysyy paikallaan vaikka nousisi tuolista vähän vauhdikkaamminkin. Pujotin tuon päällisen myös ihan tuon selkänojan päälle, niin pysyy tukevasti paikallaan.

Aikas kivan kesäiset, eikö? (narsissit ehkä jo voisi heittää menemään, ovat jo parhaat päivänsä nähneet... :D)

Ja koko komeudelle tuli hintaa 13 euroa ja 33 senttiä, Askon setä kun antoi myös neljännen maton alehinnalla. :) Myös pihi siippani nyökkäili hyväksyvästi näille päällisille :D


Tuossahan sitä kelpaa istuskella ja odotella kesää.

Terkuin
Jenny

3 kommenttia: